Bun venit!

Bun venit!
Bine ai venit, suflete, pe pagina mea de blog!… iar faptul ca ai ajuns aici, nu e o intimplare!
Esti si tu, la fel ca mine, in cautarea unei certitudini ? Cât priveşte credinţa în Dumnezeu, putem spune, potrivit Sfintei Scripturi şi Sfinţilor Părinţi, că este similară cu certitudinea şi că n-ar putea fi altfel. Cred că fiecare din cei ce cred pot spune că această Taină a Credinţei este un dar al lui Dumnezeu. Iisus Hristos a mustrat pe ucenicii Săi atunci când n-au reuşit să alunge duhul necurat din inima lunaticului: “Dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: <> şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă” (Matei 17, 20). Ca să folosim şi cuvântul certitudine, ne vom referi, de buna seamă, şi la textul biblic: “Orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea” (Marcu 11, 24). Aşadar, este vorba despre o absolută certitudine, care nu lasă loc nici la o cât de mică îndoială. Iată cum ne îndeamnă Duhul Sfânt prin Apostolul Iacob: “Apropiaţi-vă de Dumnezeu şi se va apropia şi El de voi.
Ma adresez tie, cautatorului de adevar, care esti dispus sa pasesti, alaturi de mine, pe un drum al rabdarii şi autoeducării launtrice pentru a ajunge la cunoastere, în mod real şi moral, drum care sa te conduca spre întelegerea realitătilor pe care le întilnesti in lumea miraculoasa a psihicului şi a spiritului.
Adevarata comoara e in sufletul tau si asteapta sa fie descoperita… Inlatura valul care il acopera si lasa-l sa iasa la Lumina.Cauta certitudinea,siguranta de sine.Stralucirea sufletului tau nu e data de cei din jurul tau, ci de tine insuti!
Fii, asadar,fii binevenit(a) pe CERTITUDINI.WORDPRESS.COM!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s