Prinţul William şi Kate au fugit în luna de miere cu elicoperul. Tot mapamondul se întreabă unde?!

Desi toate agentiile de stiri anuntau ca luna de miere a celor doi a fost aminata se pare ca a fost doar o diversiune. Printre destinaţiile exotice pentru care ar putea opta William şi Kate se numără Caraibele, Australia, Kenya sau Iordania, relatează Daily Mail. Sâmbătă dimineaţă, Kenya era favorită la agenţiile de pariuri, cu şanse de 3 la 1. la un moment dat, şi România era pe lista posibilelor destinaţii.
Prinţul William şi soţia sa, Catherine, au plecat sâmbătă, cu elicopterul, de la Buckingham Palace, relatează BBC News.
Ducele şi ducesa de Cambridge au plecat către o destinaţie necunoscută, pentru luna de miere.Locul ales de cuplul regal rămâne un secret bine păstrat, după ce nunta lor a fost în atenţia publicului din întreaga lume.
Printre destinaţiile exotice pentru care ar putea opta William şi Kate se numără Caraibele, Australia, Kenya sau Iordania, relatează Daily Mail. Sâmbătă dimineaţă, Kenya era favorită la agenţiile de pariuri, cu şanse de 3 la 1.
Însă cuplul regal ar putea continua cu tema britanică ce le-a marcat nunta şi şi-ar putea petrece măcar o parte din vacanţă în Scoţia, unde atât regina, cât şi prinţul de Wales au reşedinţe private.
Pe de altă parte, se ştie că prinţului William îi place foarte mult Africa şi s-ar afla pe teren sigur, din punct de vedere romantic, dacă şi-ar duce soţia în Kenya, unde a cerut-o în căsătorie anul trecut.
Şi Iordania, cu numeroasele sale locuri istorie, a fost prezentată drept o posibilă destinaţie. Ţara din Orientul Mijlociu ar răspunde laturii nostalgice a lui Kate, care a petrecut acolo doi ani din viaţă, alături de familia sa, atunci când era copil.
Dacă încearcă să scape de atenţia presei, o insulă izolată din Caraibe ar putea fi o alegere bună. Bequia şi insula Necker sunt uşor de securizat, la fel ca şi Mustique, unde părinţii lui Kate, Carole şi Michael Middleton, sunt oaspeţi frecvenţi.
Şi insula Lizard, din Australia, a fost vehiculată pentru luna de miere, dar, ţinând cont de faptul că William va trebui să se întoarcă la îndatoririle sale de pilot în două săptămâni, o călătorie atât de lungă este puţin probabilă. Ei ar putea fi tentaţi şi de Chile, ţară unde ambii au petrecut un timp înainte de universitate.

Sursa:stiri.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s