Al Bano: Nu pot să cred, fata mea nu e moartă?

Lovitură de teatru! Săptămânalul german “Freizeit Reveu” a dezvăluit recent că fiica lui Al Bano şi a Rominei Power, Ylenia, dispărută în 1994, s-a refugiat într-o mănăstire din SUA.

Italia e în stare de şoc. Toată lumea vorbeşte numai despre fata cântăreţilor Al Bano Carrisi şi Romina Power, dispărută în urmă cu 17 ani, despre care s-a auzit recent că este vie.

Ylenia Carrisi ar avea acum 40 de ani şi ar trăi ascunsă într-o mânăstire greco-ortodoxă din Phoenix (statul Arizona). Săptămânalul german “Freizeit Reveu” a publicat interviuri cu şeful de poliţie din New Orleans, Warren J. Riley, şi cu detectivul Gwen Guggenheim, care susţin că au noi indicii că Ylenia trăieşte.

Ancheta este în curs, dar poliţia nu poate intra în mănăstire, în lipsă de mandat. Totuşi, poliţiştii au telefonat la locaşul sfânt, iniţiativă ce ar fi determinat o femeie care lucra în grădină să fugă imediat, spunând că vrea să se ducă în Asia.

Al Bano nu crede că fiica lui mai este în viaţă şi spune că afirmaţiile presei germane sunt doar nişte speculaţii ruşinoase. Fosta sa soţie, Romina Power, este însă convinsă că Ylenia lor trăieşte.Locuia în Hotelul LeDale din New Orleans, unde a fost văzută în compania muzicantului de stradă afroamerican Alexander Masakela. La 31 decembrie 1993 i-a sunat pe părinţi pentru a-i saluta.

La 6 ianuarie 1994 a fost văzută ultima oară în cartierul francez. De atunci, tânăra a dispărut cu desăvârşire. Un gardian susţine că a văzut o femeie care semăna cu ea aruncându-se în fluviul Mississippi, spunând: “Aparţin acestei ape”, dar cadavrul nu s-a găsit niciodată, în ciuda căutărilor disperate.

Dispărută la 6 ianuarie 1994

Ylenia avea 23 de ani când a dispărut. Era o fată frumoasă, blondă, absolvise universitatea la Londra şi plecase în America pentru a cunoaşte viaţa şi a scrie o carte.

Sursa:stiricom.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s