CROAZIERE ROMANTICE.

Sursa:internet.
Pentru cei mai multi, termenul de „croaziera romantica” evoca o imagine siropoasa, plina de clisee asemanatoare cu cele din pelicula „The Love Boat”, din 1970. In schimb, pentru ceilalti, care se afla in cautarea unei experiente romantice, pe mare, ofertele turistice sunt extrem de tentante si implica servicii de exceptie la preturi pe masura.
Una dintre ofertele propuse de Travel and Leisure este o croaziera in jurul varfurilor vulcanice, uluitoare, marginite de lagune de un albastru cristalin, ale Polineziei franceze.
Cel putin la fel de interesanta si de romantica poate fi o vacanta in care poti naviga relaxat in jurul Insulelor Grecesti. Poti alege ambarcatiuni de mici dimensiuni, cum ar fi cele de la Windstar sau mai mari, cum sunt cele oferite de Celebrity Equinox.
Indiferent de alegerea ta, poti fi sigur ca vei vedea o bogatie de peisaje greu de descris in cuvinte, majoritatea lor caracterizate de plaje cu nisip fin, ruine antice si ape limpezi.Vacante cit mai placute si vreme sau vremuri cit mai prietenoase!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s